Industrie & Logistiek
Ref. PA-18328

West Gate

Alfons Gossetlaan 30/32
1702 Groot-Bijgaarden

OppervlakteMin. 283 m² - Max. 1.320 m²

Beschrijving

De tweede fase van het project West Gate wordt gelanceerd en betreft een herontwikkeling van de vroegere drukkerijhallen op de voormalige drukkerij-site van de groep Mediahuis te Groot-Bijgaarden (Dilbeek).
De start van de herontwikkeling is voorzien voor het 3de kwartaal 2023.
De hieronder vermelde oppervlakten zijn louter indicatief en kunnen worden aangepast volgens de wensen van de klant.
Gebouw H2 (enkel te huur) biedt kantoren/ateliers/polyvalente ruimtes aan, verdeeld over verschillende verdiepingen, waarvan elke verdiep toegankelijk werd gemaakt voor de wagen via een achterliggend parkeergebouw.
Gebouw H1 (enkel te koop) betreft een complete renovatie naar kleinere industriehallen, met hergebruik van bestaande solide betonnen structuur. De hallen worden conform EPB- & brandvoorschriften opgeleverd en hebben een vrije hoogte van ± 6,36 m onder de balk. Vermoedelijke oplevering: begin 2025.

Enkele troeven van campus West Gate:

- Bereikbaarheid (vlak aan het kruispunt van de E40 met E19/R0)

- Multifunctionaliteit (opslagruimte, kantoren, showroom, co-atelier/working, … )

- Oplossingen op maat

Lees meer beschrijving

Ligging en Transport

De toplocatie van West Gate aan het kruispunt van de Brusselse ring (R0), de autosnelwegen E19 en E40 en op een boogscheut van Brussel, maakt de bedrijvencampus bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. De onmiddellijke nabijheid van een op- en afrittencomplex zorgt voor een eenvoudige en efficiënte ontsluiting. Op wandelafstand bevindt zich een tram- en treinstation (Groot-Bijgaarden en Sint-Agatha-Berchem) met verbinding naar het centrum van Brussel. 

Kwalitatieve bedrijven die zich reeds hebben gevestigd op West-Gate: Van Marcke, Festool, AstraZeneca, Fosbury & Sons, Brico en tal van andere kleinere KMO-bedrijven.