Industrie & Logistiek
Ref. PA-18761

Rue du Panier Vert

1400 Nivelles

OppervlakteMin. 120 m² - Max. 32.429 m²

Beschrijving

Strategisch gelegen stuk grond waarop de ontwikkelaar/eigenaar units op maat voorziet. Deze Built-to-Suit units zijn geschikt voor zowel KMO als logistiek. In totaal zal er voor 13.000 m² aan kmo-units gebouwd worden en voor 18.000 m² aan built-to-suit gebouwen.In dit project staan gebruiksvriendelijkheid, natuur en zogenaamde soepele mobiliteit (aansluiting op een netwerk van fietspaden) centraal.Gebouwen A, B, C, D, E, K en L zijn opsplitsbaar in kleinere units.

Een vergunning met wegenaanpassing zou verkregen moeten worden in maart 2024.
Start van de werkzaamheden: 08/2024, voorlopige oplevering: 10/2025. Gezien de uit te voeren grondwerken moet er een bouwtijd van 12 maanden worden voorzien. 

Na een bijeenkomst met de ontwikkelaar ontvangt de aanvrager een offerte en kan hij een reservering maken (met betaling van een voorschot).
Zodra de plannen definitief zijn, wordt de prijs definitief en wordt een compromis ondertekend onder de opschortende voorwaarde dat een vergunning wordt verkregen. De vooruitbetaling op dat moment is 10%.
Momenteel bedraagt de prijs van sleutelklare gebouwen 1.200 €/m² + BTW.


Technische Beschrijving

  • Vrije hoogte : 8 m

Ligging en Transport

Gelegen langsheen de E19 en bereikbaar via afrit 19 'Nivelles'.Perceel naast BPost en tegenover het shoppingcenter van Nijvel met o.a. Decathlon en Delhaize.