Kantoor
Ref. PA-17988

THE FACULTY

Veeartsenstraat 45-47
1070 Anderlecht

BeschikbaarheidOnmiddellijk
OppervlakteMin. 245 m² - Max. 1.425 m²

Beschrijving

De historische gebouwen van de oude veeartsenijschool in Anderlecht vormen het prestigieuze kader van THE FACULTY, een bedrijvencentrum waar u geniet van een allesomvattende service. 
U komt er terecht in een volledig gerenoveerd gebouw met karakter en rijk aan geschiedenis. Met een eigen restaurant, auditorium, zes vergaderzalen en een coworking space voldoet het gebouw aan de strengste eisen inzake comfort en energie-efficiëntie.


Technische Beschrijving

  • Airconditioning
  • Archiefruimte
  • Discussieruimte
  • Schoonmaakservice
  • Toegangscontrole

Ligging en Transport

De Zuidwijk is de kantorencluster rond het station Brussel-Zuid, het belangrijkste station van Brussel. De bestaande kantoorgebouwen in deze wijk zijn modern, meestal daterend uit het begin van de 21ᵉ eeuw en gecentreerd rond het Zuidstation.

De Zuid-Lemonnierwijk vormt het hart van de Brusselse en Belgische economische activiteit dankzij haar rijke geschiedenis en de aanwezigheid van vele internationale bedrijven en organisaties. Herontwikkelingsprojecten die voor het gebied zijn gepland, omvatten een grote kantoortoren en een gemengd gebied, evenals nieuw openbaar vervoer zoals de MIVB Metro 3. Bedrijven in het gebied zijn onder andere de federale overheid.

Als u op zoek bent naar een gebied dat bekend staat om zijn economische dynamiek en strategische ligging, met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste verkeersaders van de stad, kom dan naar de Brusselse Zuidwijk.