Kantoor
Ref. PA-18502

ISALA BUILDING

Nijverheidsstraat 52
1000 Brussel

BeschikbaarheidOnmiddellijk
OppervlakteMin. 2.000 m² - Max. 32.435 m²

Beschrijving

Het Isala-gebouw, dat gelegen is naast het mobiliteitsknooppunt Kunst-Wet, wordt een iconisch en duurzaam kantoorgebouw in de Europese wijk van Brussel. Dankzij een bijna nul koolstofvoetafdruk, een energiepositief doel en een sterke focus op het versterken van de biodiversiteit en het welzijn van de eindgebruikers, heeft Isala de ambitie om een van Europa's topgebouwen te worden op het vlak van duurzaamheid.
Het project bestaat uit 32.435m² kantoren, 491m² retail en social impact spaces, en een binnentuin van 768m².
De duurzaamheidsambitie zal worden vertaald in een BREEAM OUTSTANDING label, het DGNB label en een WELL PLATINUM certificering.

Technische Beschrijving

  • BREEAM Certificaat : OUTSTANDING
  • DGNB
  • Fietshersteldienst
  • Fietsparking
  • Regenwaterrecuperatie
  • Tuin
  • Well Certificate : PLATINUM
  • Zonnepanelen

Ligging en Transport

De Europese wijk of Leopoldwijk is de grootste kantoorwijk van Brussel.

De belangrijkste huurder van de wijk, de Europese Unie, is het epicentrum waaromheen veel vertegenwoordigende organen (zoals de Europese Commissie of het Europees Parlement), lobbygroepen en internationale bedrijven hun hoofdkantoor hebben.

Rond het Luxemburgplein vindt u enkele van de meest prestigieuze kantoorgebouwen van de hoofdstad en van België. Er zijn ook veel flex kantoren en zakencentra, afgewisseld met groene zones, parken en culturele locaties zoals het Museum voor Natuurwetenschappen.

Er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer: het treinstation Brussel-Luxemburg en de busverbinding met het Leopoldpark maken het gemakkelijk om u te verplaatsen. Als u op zoek bent naar een wijk met directe toegang met de auto tot de Brusselse ring en de luchthaven, evenals een breed scala aan restaurants en hotels, kom dan naar dit bruisende internationale zakelijke en administratieve centrum in het hart van Europa!