Kantoor
Ref. PA-10446

QUATUOR

Boudewijnlaan 30
1000 Brussel

BeschikbaarheidOnmiddellijk
OppervlakteMin. 471 m² - Max. 6.031 m²

Beschrijving

De Quatuor zijn emblematische gebouwen van +/- 60.000m² voor kantoorgebruik, verdeeld over 4 torens die uit het horizontale basisvolume komen en een zeer herkenbaar geheel vormen. De verdiepingen zijn ontworpen om een grote flexibiliteit te garanderen, en kunnen gemakkelijk worden getransformeerd en opnieuw worden toegewezen indien nodig. 

Het silhouet (skyline) dat zo wordt aangeboden, vormt een belangrijk architecturaal antwoord, contextueel in relatie tot de stedelijke omgeving. 
De sokkel komt uit op een grote, groene en geanimeerde patio, in continuïteit met het centrum van de stad, waardoor een zijdelingse en transversale voetgangerscirculatie mogelijk is. 
De onderste verdiepingen, gelijkvloers en +1 zijn grotendeels beglaasd om transparantie en een directe relatie tussen de binnen- en buitenruimtes van het gebouw te creëren. 
Het eerste idee is om een innovatief en duurzaam kantoorgebouw te ontwerpen met een laag energieverbruik, dat in staat is om een uitstekend comfort in het gebouw te garanderen. 
De genomen maatregelen, gebaseerd op het "Trias Energetica"-principe, zijn zowel passief als actief. Dit principe geldt zowel voor energie en water als voor ruimte en materialen, waardoor de score van het Quatuor-project een BREEAM OUTSTANDING-certificaat met een EPB A- wordt behaald.

De vermelde huurprijs voor de binnenparking in de tabel is voor parking voor niet- elektrische voertuigen.
De huurprijs voor een binnenparking voor elektrische voertuigen bedraagt 2.500 €/pp/jaar.


https://polygon360.be/quatuor/

Technische Beschrijving

  • Aluminium ramen
  • Badge/Code
  • Brandmelder
  • BREEAM Certificaat : "Outstanding"
  • Camerabewaking
  • Douche(s)
  • Driedubbel glas
  • Driedubbel glas
  • Fietsparking
  • HVAC
  • Kleedkamers
  • LED-verlichting
Lees meer

Ligging en Transport

De Quatuor is gevestigd in de Noordwijk in de gemeente Brussel.

De uitstekende ligging biedt een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto, dankzij de 314 parkeerplaatsen en 96 oplaadpunten voor elektrische auto's. Wat het openbaar vervoer betreft, heeft u toegang tot een zeer uitgebreid aanbod met het Noordstation en de CCN die op ongeveer 500m afstand van de site liggen.

De gebouwen liggen op minder dan 200 meter van het Rogierplein waar er metro- en premetrostations zijn en de verbindingen tussen de noord- en zuid periferie. Daarnaast zijn er verschillende bushaltes op de Antwerpse steenweg en tramhaltes aan het Yzer plein en Rogier plein.

Het project voorziet de installatie van 317 fietsplaatsen op de gelijkvloers. De 2 fietsruimtes zullen worden uitgerust met ophangsystemen om de fietsen boven elkaar te kunnen plaatsen, hierbij ook de douches en kleedkamers die voor de gebruikers van dit vervoermiddel zijn voorzien.

De Quatuor ligt op wandelafstand van vele winkels, restaurants, bars, enz.