Kantoor
Ref. PA-09875

PEGASUS PARK - VI

De Kleetlaan 12A
1831 Diegem

BeschikbaarheidOnmiddellijk
OppervlakteMin. 374 m² - Max. 5.336 m²

Beschrijving

Dit mooie bedrijvenpark bestaat sinds 1999.

De gebouwen passen in het landschap en zijn golvende structuren in een groene oase.  De harmonie van de natuur wordt weerspiegeld in het ontwerp van de kantoorruimtes, badend in het natuurlijke licht. De eerste indrukken zorgen voor een langdurig uitzicht, waardoor alle recepties warm en uitnodigend zijn ontworpen.

Het hele park is uw persoonlijke werkplek, of u nu in een restaurant bent of een wandeling maakt. Wi-Fi verbinding door het hele park geeft u de mogelijkheid om te bepalen hoe en waar u wilt werken. Ons idee van flexibele werkruimte daagt de traditionele noties van kantoorruimte uit.

Wanneer je het kantoor verlaat, word je ondergedompeld in de rust van de natuur om je heen. Aangelegde wandelpaden verbinden ruimtes zoals informele ontmoetingsplekken en pergola's die uitmonden in zomerse groene kamers. Het park is ontworpen met de natuur in het achterhoofd, zodat u zowel binnen als buiten kunt werken, vergaderen en ontspannen.

U geeft een groot deel van uw leven aan op het werk. Soms heb je dus een plek nodig om te ontsnappen, je batterijen op te laden of gewoon een hapje te eten. Een buurtcafé biedt seizoensgebonden gerechten aan, terwijl het zelfbedieningsrestaurant zich richt op gezonde voeding en zelfs Starbucks-koffie verkoopt. U kunt ook gebruik maken van de buiten-BBQ.

We bieden een geweldig ondersteuningssysteem om mensen te helpen gelukkig en productief te zijn op het werk. De conciërgeservice ter plaatse bestaat uit een wasserette, kappers, een wellnesscentrum met een mini-spa, een supermarkt en een bezorgservice.

Lees meer beschrijving

Technische Beschrijving

  • Airconditioning
  • Binnenzonwering
  • Brandalarmsysteem
  • Brandmelder
  • Concierge
  • Dubbele beglazing
  • Getinte ruiten
  • HVAC: Koelbalkensysteem
  • Liften
  • Toegangscontrole
  • Toiletten M/V
  • Vasttapijt
Lees meer

Ligging en Transport

Dit gebouw is gelegen in de luchthavenperiferie van de stad Diegem langs de Leopold III-laan.

De strategische ligging van de site garandeert de meest voor de hand liggende kwaliteit en het grootste potentieel, vooral door de nabijheid van een uitstekend presterende infrastructuur voor het openbaar vervoer. 

De site wordt bediend door het Diegemse treinstation, gelegen op lijn 36 tussen Brussel en Leuven, de site is bereikbaar met twee treinen per uur vanuit Brussel. Brussels Airport is met één trein per uur verbonden met het diegemse treinstation. De komende jaren zal de komst van het nieuwe multimodale transportsysteem de bereikbaarheid nog aantrekkelijker maken - vooral in het licht van de stagnerende congestie op het Brusselse ringnetwerk. Bovendien wordt de site een strategische stedelijke locatie tussen de luchthaven en het stadscentrum. 

De toekomstige bereikbaarheid van de site geeft een duidelijk voordeel ten opzichte van andere concurrerende locaties, en vormt daarom het vertrekpunt van een sterke herontwikkelingsstrategie.