Kantoor
Ref. PA-04683

Breydelstraat 40

1040 Etterbeek

BeschikbaarheidOnmiddellijk
OppervlakteMin. 10 m² - Max. 150 m²

Beschrijving

Deze volledig uitgeruste kantoren in het hartje van Brussel bieden verschillende tariefformules aan (enkelvoudig ALL-IN maandelijks tarief, maximaal verlaagde variabele kosten en maandelijkse kosten (excl. BTW 21%). Deze werkplekken bevatten alle elementen die nodig zijn om een goede werksfeer en kwaliteit te bevorderen, zoals kantoormeubilair, persoonlijke of telefoonlijnen, internetverbinding, persoonlijke antwoordapparaten, een onthaalbalie voor het onthaal van uw bezoekers of klanten. U profiteert ook van een schoonmaakservice en onderhoud van uw kantoor. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de receptie, de lobby, de wachtkamers, de vergaderzalen en de tuin. Ideaal voor het MKB. Deze ruimte kan ook eenvoudig worden gebruikt als een volledige automatische incasso voor uw bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden voor co-working zoals privékantoren, eigen bureau’s en flex desks. 

Ligging en Transport

De Europese wijk of Leopoldwijk is de grootste kantoorwijk van Brussel.

De belangrijkste huurder van de wijk, de Europese Unie, is het epicentrum waaromheen veel vertegenwoordigende organen (zoals de Europese Commissie of het Europees Parlement), lobbygroepen en internationale bedrijven hun hoofdkantoor hebben.

Rond het Luxemburgplein vindt u enkele van de meest prestigieuze kantoorgebouwen van de hoofdstad en van België. Er zijn ook veel flex kantoren en zakencentra, afgewisseld met groene zones, parken en culturele locaties zoals het Museum voor Natuurwetenschappen.

Er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer: het treinstation Brussel-Luxemburg en de busverbinding met het Leopoldpark maken het gemakkelijk om u te verplaatsen. Als u op zoek bent naar een wijk met directe toegang met de auto tot de Brusselse ring en de luchthaven, evenals een breed scala aan restaurants en hotels, kom dan naar dit bruisende internationale zakelijke en administratieve centrum in het hart van Europa!