Kantoor
Ref. PA-17057

JAURDINIA

Rue des Sablières 2
1435 Mont-Saint-Guibert

BeschikbaarheidOnmiddellijk
OppervlakteMin. 591 m² - Max. 2.093 m²

Beschrijving

Jaurdinia is een bedrijvenpark van meer dan 40.000 m². Kmo-units, kantoren en logistieke opslagruimtes. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan flexibiliteit en duurzaamheid: zo wordt voor verwarming, koeling en ventilatie zo weinig mogelijk energie verbruikt. Jaurdinia-park: een paradijs voor ondernemers. De constructies zijn gemaakt van duurzame materialen. Het project voldoet aan de nieuwe PEB A 2020-normen. Het biedt een optimale kwaliteit voor het werk dankzij de aangename ruimtes. Het Jaurdinia project biedt verschillende gevels zodat ieder gebouw zijn eigen identiteit krijgt, afgestemd op uw activiteit, maar ook een perfecte campus sfeer door verschillende bedrijven in een groene omgeving.

Technische Beschrijving

  • Camerabewaking
  • Koeling systeem
  • Landschapskantoren
  • LED-verlichting
  • Verhoogde vloer

Ligging en Transport

De zuidelijke periferie omvat de Waalse gemeenten Waterloo, Waver, La Hulpe, Braine-l'Alleud, Louvain-la-Neuve en Mont-Saint-Guibert, maar ook de naburige gemeente Hoeilaart in het Vlaams Gewest.
Deze randsteden hebben dezelfde voordelen gemeen: hun ligging langs een belangrijke autosnelweg, hun uitgestrekte groene omgeving en relatief lage onroerende voorheffing. Dit kantoorgebied biedt uitstekende mogelijkheden voor satellietkantoren voor bedrijven die op zoek zijn naar een andere werkstijl.
Als u op zoek bent naar nieuwe en aantrekkelijke kantoorruimte tegen een betaalbare prijs in een groene omgeving met voldoende parkeergelegenheid, zal de Zuidelijke Periferie aan uw behoeften voldoen.