Kantoor
Ref. PA-16410

BOTANIC TOWER

Sint-Lazaruslaan 4
1210 Sint Joost Ten Node

BeschikbaarheidOnmiddellijk
OppervlakteMin. 10 m² - Max. 3.514 m²

Beschrijving

Of je nu een nieuwe technische startup aan het bouwen bent of je pad als kunstenaar aan het smeden bent, deze creatieve werkruimte is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te slagen. Ontmoet een klant in een van onze lichte lounges, presenteer uw volgende project in een moderne conferentieruimte en neem contact op met het team in een strak privékantoor. Met prachtige buitenruimtes en de Botanische Tuin op slechts enkele meters afstand is de inspiratie voor onze kantoorruimte aan de Boulevard Saint-Lazare 10 gemakkelijk te vinden. 

Er zijn veel mogelijkheden voor co-working zoals privékantoren, eigen bureau’s en flex desks. 

Technische Beschrijving

  • Printers
  • Professionele and sociale evenementen
  • Schoonmaakservice
  • Vergaderz(a)al(en)

Ligging en Transport

Als u zich wilt vestigen in een kantorenwijk dicht bij de voorzieningen van het stadscentrum, dan is de Brusselse Noordwijk de plek bij uitstek. Met goede vervoersverbindingen - waaronder de nabijheid van het Noordstation, eigentijdse architectuur en design, en een goede mix van grote en kleine bedrijven, is het een ideale plaats voor bedrijven.

De kantoortorens en voormalige industriegebieden van de Noordwijk zijn bekende oriëntatiepunten in de stad en het toekomstige aanbod wordt gegarandeerd door grote projecten die momenteel in aanbouw zijn. De wijk heeft drie afzonderlijke kantoorsubwijken.

Het eerste is de Espace Nord. Hier staan grote kantoortorens (zoals de Proximus Towers of het Word Trade Center III) bekend als "mini Manhattan", waarvan vele zijn herontwikkeld tot hoogwaardige kantoortorens met meer ruimte voor gemengd gebruik en nieuwe manieren van werken. Dan is er de wijk Botanique met ruime kantoorgebouwen, een gerenommeerd park en een toplocatie langs de Brusselse binnenring. En tot slot de Kanaalwijk, waar oude industriële gebouwen worden vervangen door duurzame kantoorgebouwen en nieuwe kantoorconcepten in combinatie met woongebouwen.